Хотели и спа в Сандански - перлата в Пирин

вторник, 12 октомври 2010 г. 14:00 Публикувано от Българският пътник
Сандански е най-топлият и слънчев комплекс у нас. Той е разположен в югозападната част на България и приличащ като някоя птичка споделил по южните склонове нахубавата и велика Пирин планина и протегнал своите чаровности в долината на река Санданска. Курортното селище е разположен на точно 160 км. от София и 300 км. от Пловдив.
Миналото на селището е вълшебно и тръпнещо. Тези земи са били заселени когато годината била 2 хил. от н.е. от древно тракийско множество, наречено меди, които изградили и свое място на тази територия. След време то захващало да се умножава и подновява и се преустройвало във неповторимо религиозно огнище. Към края на 6 и започването на 7 век приема прозвището Свети Врач, след време променено чак през 1947 г. на Сандански.
Сандански е твърде популярен със своята минерална вода, която е от значително название за израстването на туризма тук, както несъмнено и с всичките хотели в Сандански. Лечебната вода ни радва в приблизително 80 топли начала, чиято стойност е неравна, но се домъква до 80 градуса и доказано оздравява отпадналост,апатит, болести на нервната система и хрощялите.
Тук има един голям брой алтернативи на Сандански хотели, мотели и къщи за гостуващи, където добивате възможност да отседнете и даващи различнипо вид удобства, отговарящи за веселото настроение на гостите, като прави всичко възможно да задоволи и най-изисканите вкусове.
Прекрасно място да изкарате вашата почивна седмица е хотел "Анджев Хан", където на услугване на клиентите Ви очакват климатична инсталация, денонощен рум - сервиз, интернет, джакузи, паркинг и голяма механа и множество други екстри.
Мястото е съдържателен, както на прелестни забележителности и ахраични места с всеобхватно смисъл, така и на съвършени спа хотели. Сандански е прочут с "Свети Врач", подреден на само 350 декара и могат да се намерят различни дървета като кедри, секвои, чинари, върби и т.н. Мястото е едно вълшебно място за спорт или игра с фамилията.

0 Response to "Хотели и спа в Сандански - перлата в Пирин"

Публикуване на коментар