Хотели в Слънчев бряг - идеалното място за идеалната почивка

събота, 9 октомври 2010 г. 14:00 Публикувано от Българският пътник
Слънчев бряг е сред най-мащабните у нас крайбрежни комплекси и често избирано селище за отдих от всички. Слънчев бряг е разположен в Българското черно море като заема пространство върху невероятен залив имащ лика на полумесец, а бреговете му са заели близо 10 км и обсег до 100 метра. Повърхността му присъединява от така обозначената Българска Ривиера и е една от перлите на Черноморието ни, като от рядка смисъл за познатостта са безбройните нови хотели в Слънчев бряг. Основан е в кратка симпатия до красивите два всезнайни градчета за почивка - Несебър и Свети Влас в област Бургас.

Една от основите, по повод на Слънчев бряг е доста обожаван и пожелаван за релакс и спорт са красивите му и нерядко поддържани краища и заслепяващо живите му води. В наши дни мястото владее твърде много брой хотели в Слънчев бряг, 2 места за палатки, доста места за релакс и пийване, въшни барове и дискотеки и интересни туристически атракции. Тук често се състои и достойния международен конкурс за прочута песен, означен "Златния Орфей" и включващ същества от всички градове на родината ни.

Образуването на Слънчев бряг води началото си през 1958 година. Четири сезона по-късно хотелите в Слънчев бряг са вече готови да настаняват почиващи.Най-вече с изисканите си хотели за тишина и забава мястото придобива голяма прочутост, която с развитиено се увеличавала все повече и повече. Означението си спечелва заради многото слънчеви мигове по тези земи.

Тук съдържа около 120 хотела предоставящи много време да се чудите дали може във всеки един да навестите, но аз ви препоръчвам хотел "Аугуста". Заведенията са страхотни, служителя е безкрайно приветлив и винаги усмихнат, а твоето безмълвие и тишинa са сигурни.

0 Response to "Хотели в Слънчев бряг - идеалното място за идеалната почивка"

Публикуване на коментар