Разкоша на българската планина - Велинград

събота, 25 септември 2010 г. 14:00 Публикувано от Българският пътник
Велинград е най-големият церовит курорт встраната и един от най-спохождани не само в в България, но и на целия Балкански полуостров. Неговите лечебни минерални воси, около 80 и привличат около 200 000 души за 12 месеца. Знаменитостта му на едно от най-страхотните курорти за отмора и твърдостта на лековитата му вода му доставят когато е 2009 година заслужените за влияние признание за Спа център на Балканския полуостров. Така тази популярност е предтекст за проектиране на твърде много актуални хотели във Велинград, осигуряващи вашият грациозен отдих.

Велинград е основан в Южна България страната на град Пазарджик. Той е разположен на точно 130 км. от столицата и 80 км. от Пловдив. Протяга се в една доста красива област, заобиколена от буйна и вълшебна природа, значително много очарователности и невероятни кътчета, а климатът е крайно благоприятен, особено през лятото е свежо, а зимата е мека и не дълга, a хотелите в района са постоянно добре грижливи. В областта и в съседство не оскъдни и спиращи дъха и антични сгради, които със достоверност е задължително да гостите. Те изкарват едни чудесни уговорки за необяснимо забавляване и пълноценна ваканция с страхотните спа хотели във Велинград .

Ако изберете да се завърнете във Велинград, за да се насладите и разходите или да търсите лек за своите страдания, абсолютно няма да серазкайвате. Тук са разположени доста хотели във Велинград, в които да отседнете по време на вашия престой и да се чувствате наистина както сте си представяли. Трябва да си вземете място в уютна къща за клиенти, в среден или пък в бутиков и луксозен хотел във Велинград, където предлагат нееднакви спа процедури и терапии. Алтернативата е доста и със сигурност може да задоволи и най-взискателните личности. Почтивсички от управителите изпращат супер съблазнителни и удобни оферти, на които просто човек е невъзможно да устиска.

0 Response to "Разкоша на българската планина - Велинград"

Публикуване на коментар