Банско и Пирин - ски, спа и голф на едно място

вторник, 14 септември 2010 г. 14:00 Публикувано от Българският пътник
Банско е един от най-добрите планински курорти в България. Фактът, който го предизвиква да е безкрайно възхитителен не е само прекрасната и пленяваща жива атмосфера, но и добри способи с, които представя и през дванадесетте месеца за екскурзия. Твърде прочути са специалните ски и спа хотели в Банско, спомагателно реализиращи го като прекрасна за посещения територия. Тук през снежните дни е привлекателен курорт за ценителите на зимни състезания с отлично поддържани ски писти. А през лятото е невероятен курорт за запалените хора, които обичат да ходят в планината с много на брой образувъни пътечки за туризъм , които ги разхождат в прелестен и невероятен свят от постоянното препускащо протичане на деня.
Банско се простира в подножието на северен Пирин. Градчето е малобройно по население, но е задържало в себе си много от любимите ни стари навици и прогрес. Банско е татково селище на дълъг списък от забележителни известни юнаци, публицисти предложили съществуването си поради самостоятелността и отбранявайки честта си, a днес е и любима дестинация с доста хотели. Банско е мястото в което обектите, които имате възможността да огледате и обиколите в града и те да ви оставят прелестни мигове, съставяйки го пожелаваното тихо място.
Изградени са доста хотели в Банско, където да поспрете по време на ваканцията си и да се чувствате комфортно. Добро решение е, ако се поглезите в семейния хотел "Балмакс", където домакините поднасят отлично услугване на своите почиващи и се стремят непрестанно за тяхното благо . "Балмакс" е съвременно снабден, отпускащ и е подходящ за големи семейства. Присъства и собствен ресторант, предлагащ ароматни сочни.В случай, че желаете да се докоснете до растителния и животински свят наоколо и сред нейната естествена среда, в Банско има няколко хижи, очакващи да се настаните за няколко дни.

0 Response to "Банско и Пирин - ски, спа и голф на едно място"

Публикуване на коментар