Ваканция в Златни пясъци

вторник, 21 септември 2010 г. 14:00 Публикувано от Българският пътник
Населеното място Златни пясъци е неповторима прелест у нас и е най-значителния по нашето море. Намира се на точно 18 км.североизточно от област Варна и на също 500 км. от София.
Златни пясъци съблазнява доста туристи, подбудени както от разхубавения плаж, така и от големите съвременни хотели в Златни пясъци. Сред най-верните му туристи от Европа и не само най-вече си остават жители на Русия, хора от Полша и лица отГермания, завърнали се в градчето да се любуват на прелестното светило и красивото крайбрежие.
Областта може да се величае с почти от най-чистите и добре запазените плажове в България. Прелестната му магична ивица обхваща големина около 100 метра и е разточена приблизително 3,5 км, а хотелите в Златни пясъци са повечето от най - големите на България, а това категорично е предлог за високомерие. Освен от превъзходното крайбрежие, той е обграден и от неограничено чудна гора, където чистия въздух и ободрителността са в повече, а значителната почивка е раздирана изключително от дивната ария на птичките и слабия зефир на въздуха.
Той поднася очарователни способи за занимаване на различни модели забавления като плажен волейбол, танци, голф, разходка с жребец, каране на велосипед, гмуркане, ветроходство, водни ски и т.н. За децата на сериозните хотели в Златни пясъци често се изграждат детски пиеси и др. За хлапетата са изградени и атракции като батути, клоуни, и влакчета.
Изобилието от стаи в отпочиващия комплекс е огромен, но един от подредените, симпатични и подходящи е хотел "Белвю", който оферира на туристите много свобода и обичлива среда. Хотелът предразполага с безплатен с охрана място за кола, бар, масаж, силова зала, басейн и т.н. В комплекса има безброй ресторанти и чудни кръчмички, където да опитате районните гозби и да си ближете ръцете. А на златните ивици сасложени немалък по численост брой места за забава и заведения, където има вероятност да се порадвате не само през навън е с горещо слънце!

0 Response to "Ваканция в Златни пясъци"

Публикуване на коментар